Aanwinsten van RSL
Periode 2016/10
Zonder udc
Antwerpen à la carte : eten en de stad, van de middeleeuwen tot vandaag / [edit.] Leen Beyers ; [edit.] Ilja Van Damme ; [inl.] Philip Heylen ; [medewerker] Peter Scholliers ; [medewerker] Jan Parmentier ; [medewerker] Yves Segers ; [medewerker] Jef Vrelust ; [medewerker] Nelleke Teughels ; [medewerker] Reinoud Vermoesen ; [medewerker] Tim Soens ; [medewerker] Pieter De Graef ; [medewerker] Jeroen Van Vaerenbergh ; [medewerker] Carolyn Steel ; [medewerker] Ineke Baatsen ; [medewerker] Bruno Blondé ; [medewerker] Sofie De Caigny ; [medewerker] Britt Denis. - Plaats van uitgave niet gekend : BAI, 2016. - 208 p. : ill. - (MAS books ; 2016: 3). - Tentoonstelling: MAS [Antwerpen]. 2016/05/13 - 0000/00/00. - 978-90-8586-722-7
RSL: RSL-ANT-stad
Economie
Red Star Line : Cruises 1894-1934 / Bram Beelaert ; Marie-Charlotte Le Bailly ; An Lombaerts ; Gerrit Verhoeven ; Mike Robinson ; DeSoto Brown ; Waleed Hazbun ; Ayfer Erkul. - Leuven : Davidsfonds /Infodok, 2016. - 176 p. : ill. - 978-90-5908-728-6
RSL: RSL-Toerisme
Economische toestand. Economische ontwikkeling
Red Star Line : Cruises 1894-1934 / Bram Beelaert ; Marie-Charlotte Le Bailly ; An Lombaerts ; Gerrit Verhoeven ; Mike Robinson ; DeSoto Brown ; Waleed Hazbun ; Ayfer Erkul. - Leuven : Davidsfonds /Infodok, 2016. - 176 p. : ill. - 978-90-5908-728-6
RSL: RSL-Toerisme
Huishoudtechniek. Hotelwezen
Antwerpen à la carte : eten en de stad, van de middeleeuwen tot vandaag / [edit.] Leen Beyers ; [edit.] Ilja Van Damme ; [inl.] Philip Heylen ; [medewerker] Peter Scholliers ; [medewerker] Jan Parmentier ; [medewerker] Yves Segers ; [medewerker] Jef Vrelust ; [medewerker] Nelleke Teughels ; [medewerker] Reinoud Vermoesen ; [medewerker] Tim Soens ; [medewerker] Pieter De Graef ; [medewerker] Jeroen Van Vaerenbergh ; [medewerker] Carolyn Steel ; [medewerker] Ineke Baatsen ; [medewerker] Bruno Blondé ; [medewerker] Sofie De Caigny ; [medewerker] Britt Denis. - Plaats van uitgave niet gekend : BAI, 2016. - 208 p. : ill. - (MAS books ; 2016: 3). - Tentoonstelling: MAS [Antwerpen]. 2016/05/13 - 0000/00/00. - 978-90-8586-722-7
RSL: RSL-ANT-stad
Bedrijfsorganisatie, incl. ambachten
Red Star Line : Cruises 1894-1934 / Bram Beelaert ; Marie-Charlotte Le Bailly ; An Lombaerts ; Gerrit Verhoeven ; Mike Robinson ; DeSoto Brown ; Waleed Hazbun ; Ayfer Erkul. - Leuven : Davidsfonds /Infodok, 2016. - 176 p. : ill. - 978-90-5908-728-6
RSL: RSL-Toerisme
Verkeersorganisatie. Post
Red Star Line : Cruises 1894-1934 / Bram Beelaert ; Marie-Charlotte Le Bailly ; An Lombaerts ; Gerrit Verhoeven ; Mike Robinson ; DeSoto Brown ; Waleed Hazbun ; Ayfer Erkul. - Leuven : Davidsfonds /Infodok, 2016. - 176 p. : ill. - 978-90-5908-728-6
RSL: RSL-Toerisme
Kunst
Antwerpen à la carte : eten en de stad, van de middeleeuwen tot vandaag / [edit.] Leen Beyers ; [edit.] Ilja Van Damme ; [inl.] Philip Heylen ; [medewerker] Peter Scholliers ; [medewerker] Jan Parmentier ; [medewerker] Yves Segers ; [medewerker] Jef Vrelust ; [medewerker] Nelleke Teughels ; [medewerker] Reinoud Vermoesen ; [medewerker] Tim Soens ; [medewerker] Pieter De Graef ; [medewerker] Jeroen Van Vaerenbergh ; [medewerker] Carolyn Steel ; [medewerker] Ineke Baatsen ; [medewerker] Bruno Blondé ; [medewerker] Sofie De Caigny ; [medewerker] Britt Denis. - Plaats van uitgave niet gekend : BAI, 2016. - 208 p. : ill. - (MAS books ; 2016: 3). - Tentoonstelling: MAS [Antwerpen]. 2016/05/13 - 0000/00/00. - 978-90-8586-722-7
RSL: RSL-ANT-stad
Geschiedenis (algemeen en hulpwetenschappen)
Antwerpen à la carte : eten en de stad, van de middeleeuwen tot vandaag / [edit.] Leen Beyers ; [edit.] Ilja Van Damme ; [inl.] Philip Heylen ; [medewerker] Peter Scholliers ; [medewerker] Jan Parmentier ; [medewerker] Yves Segers ; [medewerker] Jef Vrelust ; [medewerker] Nelleke Teughels ; [medewerker] Reinoud Vermoesen ; [medewerker] Tim Soens ; [medewerker] Pieter De Graef ; [medewerker] Jeroen Van Vaerenbergh ; [medewerker] Carolyn Steel ; [medewerker] Ineke Baatsen ; [medewerker] Bruno Blondé ; [medewerker] Sofie De Caigny ; [medewerker] Britt Denis. - Plaats van uitgave niet gekend : BAI, 2016. - 208 p. : ill. - (MAS books ; 2016: 3). - Tentoonstelling: MAS [Antwerpen]. 2016/05/13 - 0000/00/00. - 978-90-8586-722-7
RSL: RSL-ANT-stad
Cultuurgeschiedenis
Antwerpen à la carte : eten en de stad, van de middeleeuwen tot vandaag / [edit.] Leen Beyers ; [edit.] Ilja Van Damme ; [inl.] Philip Heylen ; [medewerker] Peter Scholliers ; [medewerker] Jan Parmentier ; [medewerker] Yves Segers ; [medewerker] Jef Vrelust ; [medewerker] Nelleke Teughels ; [medewerker] Reinoud Vermoesen ; [medewerker] Tim Soens ; [medewerker] Pieter De Graef ; [medewerker] Jeroen Van Vaerenbergh ; [medewerker] Carolyn Steel ; [medewerker] Ineke Baatsen ; [medewerker] Bruno Blondé ; [medewerker] Sofie De Caigny ; [medewerker] Britt Denis. - Plaats van uitgave niet gekend : BAI, 2016. - 208 p. : ill. - (MAS books ; 2016: 3). - Tentoonstelling: MAS [Antwerpen]. 2016/05/13 - 0000/00/00. - 978-90-8586-722-7
RSL: RSL-ANT-stad