Aanwinsten van AP-KRO
Periode 2014/07
Psychologie
Elementaire sociale vaardigheden / Marian Adriaansen ; Josien Caris. - 3 ed. - Houten : Bohn Stafleu Van Loghum, 2011. - 158 p. - ISBN 978-90-313-8994-0
AP-KRO: OK 307/025 ADRI
Sociologie
Elementaire sociale vaardigheden / Marian Adriaansen ; Josien Caris. - 3 ed. - Houten : Bohn Stafleu Van Loghum, 2011. - 158 p. - ISBN 978-90-313-8994-0
AP-KRO: OK 307/025 ADRI
Staatkunde. Politiek
Elementaire sociale vaardigheden / Marian Adriaansen ; Josien Caris. - 3 ed. - Houten : Bohn Stafleu Van Loghum, 2011. - 158 p. - ISBN 978-90-313-8994-0
AP-KRO: OK 307/025 ADRI
Opvoeding. Onderwijs
Elementaire sociale vaardigheden / Marian Adriaansen ; Josien Caris. - 3 ed. - Houten : Bohn Stafleu Van Loghum, 2011. - 158 p. - ISBN 978-90-313-8994-0
AP-KRO: OK 307/025 ADRI
Didactiek
Elementaire sociale vaardigheden / Marian Adriaansen ; Josien Caris. - 3 ed. - Houten : Bohn Stafleu Van Loghum, 2011. - 158 p. - ISBN 978-90-313-8994-0
AP-KRO: OK 307/025 ADRI
Scheikunde
Receptenleer : processen en technieken / J.G. van Eden ; W.J. Gerritsen ; T.F. Visser ; A. van de Zedde. - 6 ed. - Amersfoort : ThiemeMeulenhoff, 2013. - 176 p. - ISBN 978-90-5574-617-0
AP-KRO: OK 629.2 EDEN
Bewust eten : kiezen, kopen en klaarmaken / Loes Neven ; Erika Vanhauwaert ; Krista Morren. - Leuven : Acco, 2012. - 144 p. - ISBN 978-90-334-8636-4
AP-KRO: OK 628.4 NEVE
Levensmiddelenhygiëne : de microbiologische aspecten / G.J.A. Ridderbos. - 8 ed. - Amsterdam : Elsevier, 2011. - 328 p. - ISBN 978-90-352-2859-7
AP-KRO: OK 614.4 RIDD
De actieve voedingsdriehoek / Erika Vanhauwaert. - Leuven : Acco, 2012. - 124 p. - ISBN 978-90-334-8639-5
AP-KRO: OK 628.4 VANH
Geneeskunde
Receptenleer : processen en technieken / J.G. van Eden ; W.J. Gerritsen ; T.F. Visser ; A. van de Zedde. - 6 ed. - Amersfoort : ThiemeMeulenhoff, 2013. - 176 p. - ISBN 978-90-5574-617-0
AP-KRO: OK 629.2 EDEN
Bewust eten : kiezen, kopen en klaarmaken / Loes Neven ; Erika Vanhauwaert ; Krista Morren. - Leuven : Acco, 2012. - 144 p. - ISBN 978-90-334-8636-4
AP-KRO: OK 628.4 NEVE
Levensmiddelenhygiëne : de microbiologische aspecten / G.J.A. Ridderbos. - 8 ed. - Amsterdam : Elsevier, 2011. - 328 p. - ISBN 978-90-352-2859-7
AP-KRO: OK 614.4 RIDD
De actieve voedingsdriehoek / Erika Vanhauwaert. - Leuven : Acco, 2012. - 124 p. - ISBN 978-90-334-8639-5
AP-KRO: OK 628.4 VANH
Ingenieurswetenschappen
Receptenleer : processen en technieken / J.G. van Eden ; W.J. Gerritsen ; T.F. Visser ; A. van de Zedde. - 6 ed. - Amersfoort : ThiemeMeulenhoff, 2013. - 176 p. - ISBN 978-90-5574-617-0
AP-KRO: OK 629.2 EDEN
Bewust eten : kiezen, kopen en klaarmaken / Loes Neven ; Erika Vanhauwaert ; Krista Morren. - Leuven : Acco, 2012. - 144 p. - ISBN 978-90-334-8636-4
AP-KRO: OK 628.4 NEVE
Levensmiddelenhygiëne : de microbiologische aspecten / G.J.A. Ridderbos. - 8 ed. - Amsterdam : Elsevier, 2011. - 328 p. - ISBN 978-90-352-2859-7
AP-KRO: OK 614.4 RIDD
De actieve voedingsdriehoek / Erika Vanhauwaert. - Leuven : Acco, 2012. - 124 p. - ISBN 978-90-334-8639-5
AP-KRO: OK 628.4 VANH
Huishoudtechniek. Hotelwezen
Receptenleer : processen en technieken / J.G. van Eden ; W.J. Gerritsen ; T.F. Visser ; A. van de Zedde. - 6 ed. - Amersfoort : ThiemeMeulenhoff, 2013. - 176 p. - ISBN 978-90-5574-617-0
AP-KRO: OK 629.2 EDEN
Bewust eten : kiezen, kopen en klaarmaken / Loes Neven ; Erika Vanhauwaert ; Krista Morren. - Leuven : Acco, 2012. - 144 p. - ISBN 978-90-334-8636-4
AP-KRO: OK 628.4 NEVE
Levensmiddelenhygiëne : de microbiologische aspecten / G.J.A. Ridderbos. - 8 ed. - Amsterdam : Elsevier, 2011. - 328 p. - ISBN 978-90-352-2859-7
AP-KRO: OK 614.4 RIDD
De actieve voedingsdriehoek / Erika Vanhauwaert. - Leuven : Acco, 2012. - 124 p. - ISBN 978-90-334-8639-5
AP-KRO: OK 628.4 VANH
Chemische technologie
Receptenleer : processen en technieken / J.G. van Eden ; W.J. Gerritsen ; T.F. Visser ; A. van de Zedde. - 6 ed. - Amersfoort : ThiemeMeulenhoff, 2013. - 176 p. - ISBN 978-90-5574-617-0
AP-KRO: OK 629.2 EDEN
Bewust eten : kiezen, kopen en klaarmaken / Loes Neven ; Erika Vanhauwaert ; Krista Morren. - Leuven : Acco, 2012. - 144 p. - ISBN 978-90-334-8636-4
AP-KRO: OK 628.4 NEVE
Levensmiddelenhygiëne : de microbiologische aspecten / G.J.A. Ridderbos. - 8 ed. - Amsterdam : Elsevier, 2011. - 328 p. - ISBN 978-90-352-2859-7
AP-KRO: OK 614.4 RIDD
De actieve voedingsdriehoek / Erika Vanhauwaert. - Leuven : Acco, 2012. - 124 p. - ISBN 978-90-334-8639-5
AP-KRO: OK 628.4 VANH