Aanwinsten van PLANTIJN-KRO
Periode 2009/07
Psychologie
Bodytalk: werken aan zelfwaardering: werkboek voor leerkrachten van meisjes en jongens tussen 11 en 14 jaar / Greta Noordenbos. - Holsbeek : Eetexpert.be, 2009. - 31 p., ill.
PLANTIJN-KRO: OK 416.2 BODY
Sociologie
Bodytalk: werken aan zelfwaardering: werkboek voor leerkrachten van meisjes en jongens tussen 11 en 14 jaar / Greta Noordenbos. - Holsbeek : Eetexpert.be, 2009. - 31 p., ill.
PLANTIJN-KRO: OK 416.2 BODY
Opvoeding. Onderwijs
Eureka! Natuurwetenschappen voor STW / A Bongaerts ; e.a. - Mechelen : Wolters Plantyn, 2007. - 2 v. - Met CD-ROM
PLANTIJN-KRO: OK 485.4 EURE
Passages: de negentiende eeuw / Greet Draye ; Camille Creyghton. - Averbode : Averbode educatief, 2009. - 237 p., ill. - ISBN-13 978-90-317-2757-5
PLANTIJN-KRO: OK 927.2 DRAY
Didactiek
Eureka! Natuurwetenschappen voor STW / A Bongaerts ; e.a. - Mechelen : Wolters Plantyn, 2007. - 2 v. - Met CD-ROM
PLANTIJN-KRO: OK 485.4 EURE
Passages: de negentiende eeuw / Greet Draye ; Camille Creyghton. - Averbode : Averbode educatief, 2009. - 237 p., ill. - ISBN-13 978-90-317-2757-5
PLANTIJN-KRO: OK 927.2 DRAY
Natuurkunde
Microwaves in organic and medicinal chemistry / C. Oliver Kappe ; Alexander Stadler. - Weinheim : Wiley, 2005. - 409 p. - ISBN-13 978-3-527-31210-8
PLANTIJN-KRO: OK 539.1 KAPP
Scheikunde
Microwaves in organic and medicinal chemistry / C. Oliver Kappe ; Alexander Stadler. - Weinheim : Wiley, 2005. - 409 p. - ISBN-13 978-3-527-31210-8
PLANTIJN-KRO: OK 539.1 KAPP
Typische Marokkaanse voedingsmiddelen en bereidingen: instrument om de voedselconsumptie te beoordelen / Departement Toegepaste Voeding en Diëtetiek [Brussel]. - Brussel : Haute Ecole Lucia de Brouckère - CIRIHA, 2008. - 158 p., ill. - ISBN-10 2-930437-03-0
PLANTIJN-KRO: OK 628.44 TYPI
Typische Turkse voedingsmiddelen en bereidingen: instrument om de voedselconsumptie te beoordelen / Departement Toegepaste Voeding en Diëtetiek [Brussel]. - Brussel : Haute Ecole Lucia de Brouckère - CIRIHA, 2008. - 122 p., ill. - ISBN-10 2-930437-05-7
PLANTIJN-KRO: OK 628.44 TYPI
Biologie. Biochemie. Biofysica
Microwaves in organic and medicinal chemistry / C. Oliver Kappe ; Alexander Stadler. - Weinheim : Wiley, 2005. - 409 p. - ISBN-13 978-3-527-31210-8
PLANTIJN-KRO: OK 539.1 KAPP
Geneeskunde
Microwaves in organic and medicinal chemistry / C. Oliver Kappe ; Alexander Stadler. - Weinheim : Wiley, 2005. - 409 p. - ISBN-13 978-3-527-31210-8
PLANTIJN-KRO: OK 539.1 KAPP
Typische Marokkaanse voedingsmiddelen en bereidingen: instrument om de voedselconsumptie te beoordelen / Departement Toegepaste Voeding en Diëtetiek [Brussel]. - Brussel : Haute Ecole Lucia de Brouckère - CIRIHA, 2008. - 158 p., ill. - ISBN-10 2-930437-03-0
PLANTIJN-KRO: OK 628.44 TYPI
Typische Turkse voedingsmiddelen en bereidingen: instrument om de voedselconsumptie te beoordelen / Departement Toegepaste Voeding en Diëtetiek [Brussel]. - Brussel : Haute Ecole Lucia de Brouckère - CIRIHA, 2008. - 122 p., ill. - ISBN-10 2-930437-05-7
PLANTIJN-KRO: OK 628.44 TYPI
Pathologie
Microwaves in organic and medicinal chemistry / C. Oliver Kappe ; Alexander Stadler. - Weinheim : Wiley, 2005. - 409 p. - ISBN-13 978-3-527-31210-8
PLANTIJN-KRO: OK 539.1 KAPP
Ingenieurswetenschappen
Typische Marokkaanse voedingsmiddelen en bereidingen: instrument om de voedselconsumptie te beoordelen / Departement Toegepaste Voeding en Diëtetiek [Brussel]. - Brussel : Haute Ecole Lucia de Brouckère - CIRIHA, 2008. - 158 p., ill. - ISBN-10 2-930437-03-0
PLANTIJN-KRO: OK 628.44 TYPI
Typische Turkse voedingsmiddelen en bereidingen: instrument om de voedselconsumptie te beoordelen / Departement Toegepaste Voeding en Diëtetiek [Brussel]. - Brussel : Haute Ecole Lucia de Brouckère - CIRIHA, 2008. - 122 p., ill. - ISBN-10 2-930437-05-7
PLANTIJN-KRO: OK 628.44 TYPI
Huishoudtechniek. Hotelwezen
Typische Marokkaanse voedingsmiddelen en bereidingen: instrument om de voedselconsumptie te beoordelen / Departement Toegepaste Voeding en Diëtetiek [Brussel]. - Brussel : Haute Ecole Lucia de Brouckère - CIRIHA, 2008. - 158 p., ill. - ISBN-10 2-930437-03-0
PLANTIJN-KRO: OK 628.44 TYPI
Typische Turkse voedingsmiddelen en bereidingen: instrument om de voedselconsumptie te beoordelen / Departement Toegepaste Voeding en Diëtetiek [Brussel]. - Brussel : Haute Ecole Lucia de Brouckère - CIRIHA, 2008. - 122 p., ill. - ISBN-10 2-930437-05-7
PLANTIJN-KRO: OK 628.44 TYPI
Chemische technologie
Typische Marokkaanse voedingsmiddelen en bereidingen: instrument om de voedselconsumptie te beoordelen / Departement Toegepaste Voeding en Diëtetiek [Brussel]. - Brussel : Haute Ecole Lucia de Brouckère - CIRIHA, 2008. - 158 p., ill. - ISBN-10 2-930437-03-0
PLANTIJN-KRO: OK 628.44 TYPI
Typische Turkse voedingsmiddelen en bereidingen: instrument om de voedselconsumptie te beoordelen / Departement Toegepaste Voeding en Diëtetiek [Brussel]. - Brussel : Haute Ecole Lucia de Brouckère - CIRIHA, 2008. - 122 p., ill. - ISBN-10 2-930437-05-7
PLANTIJN-KRO: OK 628.44 TYPI
Geschiedenis (algemeen en hulpwetenschappen)
Passages: de negentiende eeuw / Greet Draye ; Camille Creyghton. - Averbode : Averbode educatief, 2009. - 237 p., ill. - ISBN-13 978-90-317-2757-5
PLANTIJN-KRO: OK 927.2 DRAY