Psychologie
Groepsdynamica: theorie en vaardigheden / David W. Johnson ; Frank P. Johnson. - Amsterdam : Pearson Education, 2008. - 401 p. - ISBN-13 978-90-430-1490-8PLANTIJN-KRO: OK 493.6 JOHN
Psychologie: de essentie / Philip G. Zimbardo ; Ann L. Weber ; Robert L. Johnson. - Amsterdam : Pearson, 2007. - 322 p. - ISBN-13 978-90-430-1274-4PLANTIJN-KRO: OK 410 ZIMB
Sociologie
Groepsdynamica: theorie en vaardigheden / David W. Johnson ; Frank P. Johnson. - Amsterdam : Pearson Education, 2008. - 401 p. - ISBN-13 978-90-430-1490-8PLANTIJN-KRO: OK 493.6 JOHN
Opvoeding. Onderwijs
Receptenleer: bereidingstechnieken en processen / J.G. van Eden ; A.S. Visser ; T.F. Visser ; e.a. - 5 ed. - Baarn : HBuitgevers, 2005. - 292 p. - ISBN-10 90-5574-148-5 ; ISBN-13 978-90-5574-148-9PLANTIJN-KRO: OK 628.1 EDEN
Hoger onderwijs. Universitair onderwijs
Receptenleer: bereidingstechnieken en processen / J.G. van Eden ; A.S. Visser ; T.F. Visser ; e.a. - 5 ed. - Baarn : HBuitgevers, 2005. - 292 p. - ISBN-10 90-5574-148-5 ; ISBN-13 978-90-5574-148-9PLANTIJN-KRO: OK 628.1 EDEN
Scheikunde
Zakboek ziektegerelateerde ondervoeding bij volwassenen / [edit.] G.A.E.G. van Asseldonk ; [edit.] J.J. van Duinen ; [edit.] M. Former-Boon ; e.a. - Houten : Bohn Stafleu van Loghum, 2007. - 112 p. - ISBN-13 978-90-313-5130-5PLANTIJN-KRO: OK 628.4 ZAKB
Receptenleer: bereidingstechnieken en processen / J.G. van Eden ; A.S. Visser ; T.F. Visser ; e.a. - 5 ed. - Baarn : HBuitgevers, 2005. - 292 p. - ISBN-10 90-5574-148-5 ; ISBN-13 978-90-5574-148-9PLANTIJN-KRO: OK 628.1 EDEN
The dietitian's guide to vegetarian diets: issues and applications / Reed Mangels ; Virginia Kisch Messina ; Mark Messina. - 2de. - Sudbury : Jones and Bartlett, 2004. - 587 p. - ISBN-13 978-0-7637-3241-7PLANTIJN-KRO: OK 628.8 MANG
De wijsheid in de kan : nieuwe inzichten over de relatie alcohol en gezondheid / Bram Pols ; [ill.] Hans Böhm ; [edit.] Henk Hendriks. - -Baarn : -Tirion, 2006. - 160 p. - ISBN-10 90-439-0893-2PLANTIJN-KRO: OK 614.72 POLS
Voedingsingrediënten: een stand-van-zaken: eigenschappen en toepassingen, technologische aspecten, rol in de voeding en gezondheidseffecten / Annelies Vandamme ; Katelijne Strubbe. - Leuven : LannooCampus, 2006. - 232 p. - ISBN-13 978-90-209-6697-8PLANTIJN-KRO: OK 628.5 VAND
Biologie. Biochemie. Biofysica
Principles of gene manipulation and genomics / S.B. Primrose ; R.M. Twyman. - 7 ed. - Malden, Mass. : Blackwell, 2006. - 644 p., ill. - ISBN-13 978-1-4051-3544-3PLANTIJN-KRO: OK 575 PRIM
Geneeskunde
Zakboek ziektegerelateerde ondervoeding bij volwassenen / [edit.] G.A.E.G. van Asseldonk ; [edit.] J.J. van Duinen ; [edit.] M. Former-Boon ; e.a. - Houten : Bohn Stafleu van Loghum, 2007. - 112 p. - ISBN-13 978-90-313-5130-5PLANTIJN-KRO: OK 628.4 ZAKB
Receptenleer: bereidingstechnieken en processen / J.G. van Eden ; A.S. Visser ; T.F. Visser ; e.a. - 5 ed. - Baarn : HBuitgevers, 2005. - 292 p. - ISBN-10 90-5574-148-5 ; ISBN-13 978-90-5574-148-9PLANTIJN-KRO: OK 628.1 EDEN
The dietitian's guide to vegetarian diets: issues and applications / Reed Mangels ; Virginia Kisch Messina ; Mark Messina. - 2de. - Sudbury : Jones and Bartlett, 2004. - 587 p. - ISBN-13 978-0-7637-3241-7PLANTIJN-KRO: OK 628.8 MANG
De wijsheid in de kan : nieuwe inzichten over de relatie alcohol en gezondheid / Bram Pols ; [ill.] Hans Böhm ; [edit.] Henk Hendriks. - -Baarn : -Tirion, 2006. - 160 p. - ISBN-10 90-439-0893-2PLANTIJN-KRO: OK 614.72 POLS
Voedingsingrediënten: een stand-van-zaken: eigenschappen en toepassingen, technologische aspecten, rol in de voeding en gezondheidseffecten / Annelies Vandamme ; Katelijne Strubbe. - Leuven : LannooCampus, 2006. - 232 p. - ISBN-13 978-90-209-6697-8PLANTIJN-KRO: OK 628.5 VAND
Ingenieurswetenschappen
Zakboek ziektegerelateerde ondervoeding bij volwassenen / [edit.] G.A.E.G. van Asseldonk ; [edit.] J.J. van Duinen ; [edit.] M. Former-Boon ; e.a. - Houten : Bohn Stafleu van Loghum, 2007. - 112 p. - ISBN-13 978-90-313-5130-5PLANTIJN-KRO: OK 628.4 ZAKB
Receptenleer: bereidingstechnieken en processen / J.G. van Eden ; A.S. Visser ; T.F. Visser ; e.a. - 5 ed. - Baarn : HBuitgevers, 2005. - 292 p. - ISBN-10 90-5574-148-5 ; ISBN-13 978-90-5574-148-9PLANTIJN-KRO: OK 628.1 EDEN
The dietitian's guide to vegetarian diets: issues and applications / Reed Mangels ; Virginia Kisch Messina ; Mark Messina. - 2de. - Sudbury : Jones and Bartlett, 2004. - 587 p. - ISBN-13 978-0-7637-3241-7PLANTIJN-KRO: OK 628.8 MANG
De wijsheid in de kan : nieuwe inzichten over de relatie alcohol en gezondheid / Bram Pols ; [ill.] Hans Böhm ; [edit.] Henk Hendriks. - -Baarn : -Tirion, 2006. - 160 p. - ISBN-10 90-439-0893-2PLANTIJN-KRO: OK 614.72 POLS
Voedingsingrediënten: een stand-van-zaken: eigenschappen en toepassingen, technologische aspecten, rol in de voeding en gezondheidseffecten / Annelies Vandamme ; Katelijne Strubbe. - Leuven : LannooCampus, 2006. - 232 p. - ISBN-13 978-90-209-6697-8PLANTIJN-KRO: OK 628.5 VAND
Huishoudtechniek. Hotelwezen
Kook ook: het nieuwe kookboek met produktinformatie, alle basistechnieken en meer dan 1400 recepten / Irene van Blommestein ; Annelène van Eijndhoven ; José van Mil. - 8 ed. - Wormer : Immerc, 2008. - 479 p., ill. - ISBN-13 978-90-6611-986-4PLANTIJN-KRO: OK 629.2 BLOM
Zakboek ziektegerelateerde ondervoeding bij volwassenen / [edit.] G.A.E.G. van Asseldonk ; [edit.] J.J. van Duinen ; [edit.] M. Former-Boon ; e.a. - Houten : Bohn Stafleu van Loghum, 2007. - 112 p. - ISBN-13 978-90-313-5130-5PLANTIJN-KRO: OK 628.4 ZAKB
Receptenleer: bereidingstechnieken en processen / J.G. van Eden ; A.S. Visser ; T.F. Visser ; e.a. - 5 ed. - Baarn : HBuitgevers, 2005. - 292 p. - ISBN-10 90-5574-148-5 ; ISBN-13 978-90-5574-148-9PLANTIJN-KRO: OK 628.1 EDEN
The dietitian's guide to vegetarian diets: issues and applications / Reed Mangels ; Virginia Kisch Messina ; Mark Messina. - 2de. - Sudbury : Jones and Bartlett, 2004. - 587 p. - ISBN-13 978-0-7637-3241-7PLANTIJN-KRO: OK 628.8 MANG
De wijsheid in de kan : nieuwe inzichten over de relatie alcohol en gezondheid / Bram Pols ; [ill.] Hans Böhm ; [edit.] Henk Hendriks. - -Baarn : -Tirion, 2006. - 160 p. - ISBN-10 90-439-0893-2PLANTIJN-KRO: OK 614.72 POLS
Voedingsingrediënten: een stand-van-zaken: eigenschappen en toepassingen, technologische aspecten, rol in de voeding en gezondheidseffecten / Annelies Vandamme ; Katelijne Strubbe. - Leuven : LannooCampus, 2006. - 232 p. - ISBN-13 978-90-209-6697-8PLANTIJN-KRO: OK 628.5 VAND
Bedrijfsorganisatie, incl. ambachten
Getting things done: Prettig en efficiënt werken zonder stress / David Allen. - 2de. - Den Haag : Academic Service, 2008. - 220 p. - ISBN-13 978-90-5261-626-1PLANTIJN-KRO: OK 367.7 ALLE
Bedrijfseconomie
Getting things done: Prettig en efficiënt werken zonder stress / David Allen. - 2de. - Den Haag : Academic Service, 2008. - 220 p. - ISBN-13 978-90-5261-626-1PLANTIJN-KRO: OK 367.7 ALLE
Chemische technologie
Zakboek ziektegerelateerde ondervoeding bij volwassenen / [edit.] G.A.E.G. van Asseldonk ; [edit.] J.J. van Duinen ; [edit.] M. Former-Boon ; e.a. - Houten : Bohn Stafleu van Loghum, 2007. - 112 p. - ISBN-13 978-90-313-5130-5PLANTIJN-KRO: OK 628.4 ZAKB
Receptenleer: bereidingstechnieken en processen / J.G. van Eden ; A.S. Visser ; T.F. Visser ; e.a. - 5 ed. - Baarn : HBuitgevers, 2005. - 292 p. - ISBN-10 90-5574-148-5 ; ISBN-13 978-90-5574-148-9PLANTIJN-KRO: OK 628.1 EDEN
The dietitian's guide to vegetarian diets: issues and applications / Reed Mangels ; Virginia Kisch Messina ; Mark Messina. - 2de. - Sudbury : Jones and Bartlett, 2004. - 587 p. - ISBN-13 978-0-7637-3241-7PLANTIJN-KRO: OK 628.8 MANG
De wijsheid in de kan : nieuwe inzichten over de relatie alcohol en gezondheid / Bram Pols ; [ill.] Hans Böhm ; [edit.] Henk Hendriks. - -Baarn : -Tirion, 2006. - 160 p. - ISBN-10 90-439-0893-2PLANTIJN-KRO: OK 614.72 POLS
Voedingsingrediënten: een stand-van-zaken: eigenschappen en toepassingen, technologische aspecten, rol in de voeding en gezondheidseffecten / Annelies Vandamme ; Katelijne Strubbe. - Leuven : LannooCampus, 2006. - 232 p. - ISBN-13 978-90-209-6697-8PLANTIJN-KRO: OK 628.5 VAND